توضیحات
- چگونه پیر شویم
- The school of life
- نویسنده: آن کارف
- مترجم: مهرناز شیرازی عدل
- نشر هنوز
جامعه به شدت از پیر شدن میترسد و پیری را عارضهای میداند که باید از آن اجتناب کرد و به کمک علم پزشکی آن را از بین برد. نویسندهی کتاب چگونه پیر شویم از ما میخواهد این تلقی از پیری را تغییر دهیم. او نشان میدهد که تلقی ما از پیری در بستری فرهنگی و تاریخی شکل میگیرد، و معتقد است که دورهی پیر شدن میتواند دورهای پربار و پویا در زندگی ما باشد. او میگوید اگر پیری را بخشی از سرنوشتمان بدانیم با آن کنار میآییم.
آن کارف نویسنده، متخصص بهداشت اجتماعی، و روزنامهنگاری است که جوایزی هم برده است. همکار نشریهی کاسموپولیتن است. برای صفحات «خانواده»ی روزنامهی گاردین ستون هفتگی مینوشت و اکنون نیز برای این روزنامه مطالبی در زمینهی مسائل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مینویسد. برای نشریهی ایندیپندنت آن ساندی و سایر نشریات نیز مطلب مینویسد. گویندهی رادیو 4 بیبیسی و نویسنده و مجری برنامههایی برای این شبکه است. سه کتاب نیز نوشته است، از جمله آوای انسانی (بلومزبری، 2007). او در دانشگاه متروپولیتن لندن، نگارش حرفهای و تحقیق فرهنگی درس میدهد.
این کتاب در 191 صفحه به چاپ رسیده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
هرچند آسان میتوان داستانهای ترسناکی دربارهی زندگی و شرایط زیست افراد پیر پیدا کرد، برای بیشتر ما واقعیت متفاوت است. در واقع انبوه پژوهشهای صورتگرفته نشان داده است که مردم با پیر شدن احساس خوشبختی بیشتری میکنند و این امر یا به دلیل گسترش برنامهریزیهای عاطفی جدید است یا صرفا با ایجاد تغییری در اولویتها حاصل میشود که طی آن کمتر به دنبال دستاوردهای بیرونی هستیم و بیشتر از روابطمان لذت میبریم و این پیشبینی نادرست ماست که هرقدر پیرتر شویم از خوشحالیمان کاسته خواهد شد.
شارون الدز شاعر این مفهوم را به زیبایی در شعری به نام «پیرتر» بیان کرده است. در آن شعر او توصیف میکند که جسم پیرش را که خویشتن جوانترش آن را نفرتانگیز میپنداشته حالا چهقدر دوستداشتنی و «کمابیش زیبا» یافته است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.