توضیحات
- چگونه در عصر دیجیتال عقب نمانیم
- The school of life
- تام چتفیلد
- مترجم: ندا شادنظر
- نشر هنوز
دنیای ما دنیای دیجیتال است. اکنون بیش از نیمی از افراد بزرگسال در سراسر دنیا بیشتر ساعات بیداریشان را صرف استفاده از دستگاههای دیجیتال میکنند، از جمله کامپیوتر و اینترنت، تلفن همراه، یا بقیهی رسانههای دیجیتال. ما از طریق ایمیل، پیامک، شبکههای اجتماعی و وبلاگها، با همکاران، دوستان و اعضای خانوادهمان ارتباط برقرار میکنیم. اما نیاز به این ارتباطات پایدار چه تاثیری روی زندگیمان میگذارد؟ تام چتفیلد در کتاب چگونه در عصر دیجیتال عقب نمانیم به بررسی این نکته میپردازد که زندگی بدون فنآوری چه تاثیری روی افکارمان میگذارد و چگونه باعث بهتر یا بدتر شدن آن میشود. این کتاب با ارائهی تحقیقات مبتکرانه و عملی، به ما میآموزد که چگونه در عصر دیجیتال پیشرفت کنیم، بدون آنکه انسانیتمان را از دست بدهیم.
تام چتفیلد نویسنده و مفسر است. او قبلا سه کتاب، در زمینهی فرهنگ استفاده از فنآوری دیجیتال نوشته است، با شرکتهایی از جمله گوگل و مایند کندی کار کرده و در محافلی مانند کنفرانسهای تد و کنگرهی جهانی آی تی سخنرانی کرده است. او که هر دوهفته یک بار، برای بیبیسی مقاله مینویسد. داستان نیز مینویسد و پیانو هم میزند.
این کتاب در 180 صفحه به چاپ رسیده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
به اعتقاد من، ما در حال گذر از دورهی استفادهی مختصر شخصی از کامپیوتر به دورهی استفادهی حرفهای و مداوم از آن هستیم که سطح جدیدی از ادغام فنآوری با زندگی روزمرهی ماست. دستگاههای دیجیتالی شخصی در کافیشاپها و اتاقهای نشیمن، توجه و اشتیاقی را که زمانی صرف همسر یا خانوادهمان میکردیم، از آن خود کردهاند. برای نسلی که در دنیای دیجیتال متولد شدهاند، تلفن همراه، اولین چیزی است که وقتی صبح بیدار میشوند، سراغ آن میروند و آخرین چیزی که شبها با آن به رختخواب میروند.
استفاده از فنآوری، ما را تغییر میدهد: همانطور که مارشال مکلوهان کانادایی، استاد مرکز مطالعات رسانهای گفته است: «ما ابزار و وسایلمان را میسازیم و بعد وسایلمان ما را میسازند.» با استناد به اطلاعاتی که تا امروز جمعآوری شدهاند، فنآوری در بهوجود آمدن شهرها و تمدنها، کمک بهسزایی کرده است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.