مشکلات کار کردن

17 هزار تومان

1 در انبار

شناسه محصول: moshkelate kar دسته: , , برچسب:

توضیحات

  • مشکلات کار کردن
  • جستارهایی برای زندگی
  • گروه مولفان مدرسه زندگی
  • ترجمه: زهره خلیلی
  • نشر هنوز

 

کار می‌تواند ما را به سوی خلاقیت، هیجان و هدف هدایت کند. با وجود این، زندگی شغلی بسیاری از ما گاهی به سردرگمی، ناامیدی و شکست ختم می‌شود، خودمان را سرزنش می‌کنیم و احساس خجالت و گناه به سراغ‌مان می‌آید. همان‌طور که در کتاب مشکلات کار کردن شرح داده شده است، کار و دگرگونی مشاغل مدرن، همچنین تکنولوژی و مکانیسم‌های اقتصادی، روحیه‌ی ما را تضعیف می‌کند. این کتاب چشم‌اندازی به دست می‌دهد برای زندگی شغلی‌مان و کارهایی که باید هنگام بروز مسائل توان‌فرسا انجام دهیم.

این کتاب در 70 صفحه به چاپ رسیده است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

یکی از بزرگترین مشکلات کار از این حس ریشه می‌گیرد که فقط بخش کوچکی از قابلیت‌‌های ما در شغلی که هر روزه به انجام دادن آن متعهد هستیم به کار گرفته می‌شود. ما احتمالا خیلی بیشتر از آن چیزی هستیم که شغل‌مان اجازه می‌دهد باشیم. عنوانی که روی کارت ویزیت‌مان می‌آید فقط یکی از هزاران عنوانی است که قاعدتا با خود یدک می‌کشیم.

والت ویتمن (1819-1892)، شاعر امریکایی، در شعر «ترانه‌ای درباره‌ی خودم» که در سال 1855 منتشر شد تعبیری به‌یادماندنی به دست می‌دهد درباره چندوجهی بودن ما: «چه بزرگم من، و چه کثیر.» او با این شعر می‌خواهد بگوید آدم‌ها در این جهان نقش‌های جالب، جذاب و ماندگار زیادی دارند، همچنین راه‌های خوب بسیاری که بتوانند بر اساس این نقش‌های بالقوه زندگی و کار کنند، و با این حال ما در طول یگانه فرصتی که برای زندگی کردن داریم تعداد کمی از این نقش‌ها آن‌طور که باید و شاید ایفا می‌کنیم. تعجبی ندارد که در سکوت و به شکلی دردناک به سرنوشت تحقق‌نیافته‌ی خود واقفیم. و گاهی، با عذاب وجدانی موجه، متوجه می‌شویم که چه بسا می‌توانستیم جایگاه دیگری داشته باشیم.

این‌که چرا آن طور که باید و شاید نمی‌توانیم استعدادهای بالقوه خود را کشف کنیم یک دلیل عمده‌ی اقتصادی دارد، و آن این است که اگر به دنبال استعدادهای‌مان نباشیم، بازدهی کارمان به مراتب بیشتر خواهد بود. فیلسوف و اقتصاددان اسکاتلندی آدام اسمیت (1723-1790) در کتاب ثروت ملل، که در سال 1776 منتشر شد، ابتدا توضیح داد چطور آنچه «تقسیم کار» می‌نامید، اساس بهره‌وری بیشتر سرمایه‌داری می‌شود. اسمیت توجه خود را بر تولید صنعتی سوزن ته‌گرد متمرکز کرد _ اگر هر کارگر بر یک وظیفه‌ی خاص و محدود تمرکز می‌کرد (و دست از کشف مفهوم تکثر جناب ویتمن می‌کشید) به بازدهی چشمگیری دست می‌یافت.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مشکلات کار کردن”

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مشکلات کار کردن”