ماهنامه‌ی سه‌نقطه، شماره‌ی ۳۴

75 هزار تومان

2 در انبار

شناسه محصول: 3noghte34 دسته: , برچسب:

توضیحات

  • ماهنامه‌ی سه‌نقطه، شماره‌ی ۳۴
  • مکتوب طنز (+جد) فارسی
  • مرداد و شهریور ۱۴۰۱

«بی‌پولی» موضوع ماهنامه‌ی سه‌نقطه، شماره‌ی ۳۴ است. سه‌نقطه این  شماره به کوری آنها که نمی‌دانند با پو‌ل‌های خیلی خیلی زیادشان چه کنند، تقدیم شده  است به آنها که نمی‌دانند با بی‌پولی‌شان چه کنند.

به گزارش روابط‌عمومی‌ سه‌نقطه، این شماره از نشریه با مطالب متنوعی در قالب سرفصل‌هایی همچون «نیم‌خط»، «بازار و هرچی که هست»، «این برهه حساس کنونی» و «ما بی‌پول‌ها، آن با‌پول‌ها» با مطالبی از سیدمحسن امامیان، مریم حسن‌نژاد، فاطمه خسروانی، فاطمه فهیمی، رضا سعیدی ورنوسفادرانی، مهدی شریفی، امیر شعبانی و… همراه شده است.

براین‌اساس در مطلبی از سیدمحسن امامیان تحت عنوان «آدم و جداول هماره سرخ کمتر سبز» می خوانیم:

«تأمل در معنای بی‌پولی حالی شگرف دارد، مشروط به آنکه تأملی عمیق باشد‌. آنقدر عمیق که برسیم به معنای عدم پول‌. یعنی کانهو موجودی به‌نام پول وجود نداشته و ندارد. اینجوری صورت مسئله حذف و دلهره و تشویش از اذهان عمومی ‌پاک می‌شود‌. دیگر نیازی نیست آدم دنبال این باشد که یکی‌اش را دوتا و دوتایش را چهارتا و چهارتایش را شانزده‌تا و‌… کند‌. اینجوری آدم به دام شبکه‌های هرمی ‌و بازار بورس نمی‌افتد و خرش در مرداب ارز دیجیتال و متاورس گل‌گیر نمی‌شود‌. اما چه کنیم که پینوکیوی الاغ درون ما آنقدر خر است که همیشه اندک سکه‌هایش را می‌دهد دست روباه‌های مکار و گربه نره‌ها که برایش زیر گل کنند تا درخت سکه دربیاید.»

دیگر نویسنده این شماره از نشریه رضا سعیدی ورنوسفادرانی است. او در بخشی از مطلب خود تحت عنوان «پارگی اجباری با سایز مشخص» نوشته است: « در مورد پژو 206 این را بگویم که در همه‌جای جهان این خودرو نماد طبقه دانشجویی، جوان و کم‌سرمایه است، ولی در ایران تمام افرادی که می‌خواهند بگویند پولدار نیستند یک 206 برای جلساتشان دارند و تمام افرادی که بی‌پولند ولی می‌خواهند شیک باشند هم یک 206 تیپ دو قدیمی زیر پایشان است. 206 در ایران نماد خودرو دوم است، ماشینی که هیچ دریافت طبقاتی از آن نمی‌توان کرد. ممکن است بپرسید آیا پژو 405 اینطور نیست؟ من می‌گویم بله اینطور نیست. پژو 405 نماد افرادی است که می‌خواهند بگویند پولدار نیستند، ولی مذهبی هستند. پرشیا هم نماد افرادی است که می‌خواهند بگویند پولدار هستند در حالی که نیستند؛ ولی مذهبی هم هستند.»

فاطمه خسروانی در مطلب تحت عنوان «پولت را آتش نزنی می‌میری؟» درباره خریدهایی که باید بکنیم و خریدهایی که نباید بکنیم، نوشته است: « هنگامی‌که تبلیغات شروع می‌شود کنترل را پرت کنید سمت تلویزیون. خودتان را لوله کنید لای فرش. سرتان را بکنید توی قیر. بروید در فر قایم شوید و در را ببندید. نمی‌دانم. هرطور که بلدید خودتان را از تبلیغات صیانت کنید. آن خانم زیبا و مهربان، آن بچه چشم‌آبی و آن پسر خوش هیکل موفرفری، آن خانه تخیلی و آن ماشین لاکچری، حتی آن مادربزرگ باصفا با چادر گل‌گلی و آش رشته، همه اینها تله هستند. برای اینکه به شما القا کنند اگر محصول ما را بخری می‌توانی این زندگی را داشته باشی. ببین این یارو که زنش اینقدر کدبانو است، حشره‌کش ما را خریده. این پسره موفرفری فقط با آنها‌یی می‌رود سفر که آدامس ما را بخرند. ببین اگر وایتکس ما را بخری از لباس‌هایت جینگل پینگیل طلایی می‌پاشد این‌ور و آن‌ور و چشم‌های بچه‌ات آبی می‌شود. چاخان است. تبلیغات دیدید سریع سرتان را در بالش فرو ببرید و جیغ بکشید. اصلاً من از شما می‌پرسم: اگر چیزی خوب باشد تبلیغ نیاز دارد؟»

همچنین «تأثیر نوسانات بازار بر نجم‌الدین شریعتی» از دیگر مطالب خواندنی این شماره است که به موضوع سرمایه‌گذاری درست و سرمایه‌گذاری غلط می‌پردازد. فاطمه فهیمی در بخشی از مطلب خود آورده است: «چرا گریه می‌كنيد؟ اتفاقاً سرمایه‌گذاری در بورس و خرید و فروش سهام شرکت‌ها، یکی از انواع روش‌های سرمایه‌گذاری پرطرفدار در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه جهان است (خدا شاهده). تازه یک تفریح حلال خواندن اسم این شرکت‌ها در بازار است که واقعاً این چه کاریه با خودتون کردید؟ شاید سهامتون رشد کرد. روتون می‌شه اون اسم رو تو جمع بخونید؟

چون این بازار معمولاً بازدهی بیشتری در مقایسه با سایر روش‌های سرمایه‌گذاری دارد، مي‌توانيد با سرمايه كم در آن وارد شويد، امكان نقدشوندگی مناسبي دارد، قابلیت سرمایه‌گذاری غیرحضوری دارد (بجز اون روز كه كل خانواده رو ناشتا بايد ببريد دفتر پيشخوان و چون بقيه هم همين كار رو كردن، تا عصر صف وايسيد و بعد سيستم قطع مي‌شه و بعد مي‌ريد و فردا دوباره مي‌آييد)، امکان مدیریت ریسک (خدا مي‌دونه در منابع اقتصادي اينو نوشته بود) دارد و علاوه‌بر كمك به جيب شما، به رشد اقتصادی کشور هم کمک مي‌کند.»

لازم به ذکر است است سی‌و‌چهارمین شماره سه‌نقطه را محمد صمدی در بخش مدیریت هنری، سیدحمید حسینی به عنوان صفحه آرا و فاطمه فهیمی به‌عنوان دبیرتحریریه همراهی کرده‌اند. دیگر همکاران این شماره محمدرفیعی، راحله حاجیان‌دوست، فاطمه خسروانی، سیدمحمد صاحبی، حامد رضوی، سیدمحمد‌نوید موسوی، محمود ابوالقاسمی و تهمینه حدادی هستند. این نشریه طنز[+ جد] به مدیرمسئولی امید مهدی‌نژاد در 216 صفحه منتشر شده است.