توضیحات
- حومه
- ویلیام فاکنر
- ترجمه: عبدالله قرهباغی
- نشر چشمه
حومه مجموعه داستانی از نویسنده مشهور آمریکایی و برنده نوبل ادبیات سال ۱۹۴۹، ویلیام فاکنر است. او چهارمین نویسنده آمریکایی برنده نوبل ادبیات است. فاکنر به دلیل توصیفات حماسیاش از تعارض دردناک میان تفکرات شمالی و جنوبی در آمریکا، مشهور شده است.
مجموعه داستانهای کتاب حومه از کتاب the collected stories که در سال ۱۹۵۰ منتشر شد انتخاب و به فارسی ترجمه شدهاند. این مجموعه موفق به کسب جایزه پولیتزر در سال ۱۹۵۱ شد. فاکنر این کتاب را به شش بخش تقسیم کرده است که عبارتند از: حومه، دهکده، سرزمین رام نشده، سرزمین بایر، سرزمین میانی و فراسو که داستانهای کتاب حاضر ، داستانهای بخش حومهاند.
ویلیام فاکنر زاده ۱۸۹۷ و درگذشته ۱۹۶۲ است. در نیمهٔ اول قرن بیستم، فاکنر شخصیتی روبهرشد در ادبیات امریکایی محسوب میشد. او را، به موازات ارنست همینگوی، به عنوان یکی از دو رماننویس برتر این دوره از ادبیات امریکایی میشناسند.
فاکنر، افول و فساد موجود در جنوب امریکا در پی جنگ داخلی (۱۸۶۵ ـ ۱۸۶۱) را زمینهٔ آثارش میکرد، و سوگنامههایی در باب فروپاشی ارزشهای سنتی این جامعه مینوشت. دغدغههای عمدهٔ وی عبارت بودند از: تشریح ذات شرارت و گناه و رابطهٔ میان زمان گذشته و حال. اما، با وجود مشغولیت ذهنیاش به مسئلهٔ محرومیت و خشونت، به نوشتن در مورد ظرفیت انسانها برای انجام اعمال شرافتمندانه و خیرخواهانه هم میپرداخت.
کتاب حومه در سال ۱۹۵۱ موفق به دریافت جایزه ملی کتاب آمریکا شد.
این کتاب در ۱۴۷ صفحه به چاپ رسیده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
ما آدما رو فراموش کردیم. زندگی ارزشش رو از دست داده. ولی زندگی بیارزش نیست. این زندگی لعنتی چیز خیلی باارزشیه. منظورم اینه که زندگی از این فیش حقوقی به اون یکی فیش حقوقی رسیدن نیست، بلکه شرافت و غرور و نظمه که ارزش موندن آدم رو نشون میده و آدم رو باارزش میکنه. این چیزیه که باید دوباره یادش بگیریم. شاید یاد گرفتن دوبارهش برای ما سخت باشه، خیلی سخت.